Депутати Луганської міської ради створили фракцію `Сила народу`. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Загальнонаціонального політичного страйкового комітету.

Як йдеться у рішенні депутатів, мета нової фракції – координація дій, спрямованих на захист конституційних прав і свобод громадян, які останнім часом цинічно порушувались.

Депутати фракції `Сила народу` заявляють про масову фальсифікацію виборів на Луганщині, яка розпочалася задовго до дня голосування. Вона супроводжувалася використанням чорного піару та інших брудних інформаційних технологій проти Віктора ЮЩЕНКА. `Як наслідок, луганчани, не володіючи достатньо правдивою інформацією, не могли зробити усвідомлений вибір`, – зазначають депутати.

Фракція наголосила на необхідності припинення практики одностороннього та заангажованого висвітлення засобами масової інформації подій та закликала представників усіх ЗМІ Луганщини до об`єктивного подання інформації.

`Сила народу` також засудила усі антиконституційні заяви, які спрямовані на розкол України. `Подібні заяви погрожують громадській безпеці, конституційному строю та життю громадян. Україна повинна залишатися цілісною державою і не піддаватися сепаратистському тиску`, – заявили депутати фракції.

УНІАН