Правоохоронні органи Львівщини розслідують 12 кримінальних справ за фактами порушення виборчого законодавства під час президентських виборів, повідомляє Громадський прес-центр ІГ КуПол.

Прокуратура Шевченківського району Львова порушила кримінальну справу за фактом неправильного підрахунку голосів та внесення до протоколу виборчих комісій таких відомостей по територіальному виборчому окрузі № 120 у Львові.

Прокуратура Жовківського району порушила кримінальну справу за фактом викрадення офіційних документів у територіальному виборчому окрузі № 124.

Прокуратура Франківського району Львова порушила кримінальну справу за фактом викрадення офіційних документів у територіальному виборчому окрузі № 119.

Шевченківським РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області порушено кримінальну справу за фактом викрадення з приміщення ДВК №34 територіального виборчого округу № 120 офіційних документів - 45 відкріпних посвідчень.

Галицький РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом викрадення з приміщення ДВК №15 територіального виборчого округу № 117 офіційних документів - 37 відкріпних посвідчень.

Залізничний РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом підпалу скриньки з бюлетенями на виборчій дільниці №51 ТВО №117.

Галицький РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом підпалу скриньки з бюлетенями на виборчій дільниці №6 ТВО №117.

Дрогобицький МРВ УМВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом підпалу скриньки з бюлетенями на виборчій дільниці №80 ТВО №123 в м. Дрогобичі.

Дрогобицький МРВ УМВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом підпалу скриньки з бюлетенями на виборчій дільниці №95 ТВО №123 в М.Дрогобичі.

Трускавецький МВ УМВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за ч. І ст.259 КК України за фактом повідомлення про замінування виборчої дільниці № 147 ТВО №123.

Галицького РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області порушив кримінальну справу за фактом повідомлення про замінування виборчих дільниць №№ 16, 25 ТВК №117.

Шевченківським РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області порушено кримінальну справу за фактом повідомлення про замінування виборчих дільниць №№ 28, 29, ЗО ТВО №120.

Громадський прес-центр ІГ КуПол