Президент Російської Федерації Володимир Путін називає неприпустимими заяви українських політиків про захоплення влади. Про це Путін повідомив в Анкарі, де він перебуває з дводенним офіційним візитом, повідомляє Громадське радіо.

`Неприпустимо, щоб лунали погрози на адресу людей, щоб не було вибору. Неприпустима ситуація, коли той чи інший політик говорить `ми все одно захопимо владу`. Це не просто тиск. Це залякування. Ми в Росії не можемо підтримати такого розвитку подій, навіть якщо хтось називає це демократією`, - цитує В.Путіна агентство РІА `Новости` .

Володимир Путін також наголосив, що Росія буде відігравати конструктивну, але посередницьку роль на пострадянському просторі. `Ми не будемо брати на себе відповідальність за цілковите розв’язання конфлікту. Ми не погоджуємося з тим, щоб одна із сторін перекладала відповідальність за розв’язання конфлікту на Росію. Не хочемо, щоб складалося враження, що те чи інше рішення було прийняте під тиском російської сторони`, - заявив президент Росії.

Джерело: Громадське радіо