Близько п’яти тисяч жителів Чернігова 4 грудня одностайно прийняли на своєму мітингу резолюцію, в якій вимагають від Леоніда Кучми звільнити В.Януковича з посади Прем’єр-міністра України; Г.Васильєва – з посади Генерального прокурора; невідкладно сформувати уряд народної довіри, повідомляє прес-служба Кінаха.

Громада вимагає відставки місцевих керівників, причетних до масових фальсифікацій волевиявлення виборців: голови облдержадміністрації В.Мельничука, його заступників М.Стрільця, В.Тканка, В.Фаля; голів Чернігівської та Коропської райдержадміністрацій Сидоренка та Півня.

Залишити свої посади повинні керівник податкової адміністрації області Соколов, який проводив агітацію за Януковича, начальник облуправління МВС Василь Куліда, міський голова – Дмитро Шевчук, а полковника Кочубея, який віддавав наказ на застосування сили та незаконне затримання мирних демонстрантів, мітингувальники вимагають притягнути до кримінальної відповідальності.
Неподалік від маніфестантів 200 прихильників комуністичної ідеї закликали під червоними прапорами: „Не дамо розграбувати Україну!` та „Ми за єдність України!`.

Джерело: Новий вибір 2004