Працівники секретаріату Кабінету Міністрів виступили проти того, що прихильники Віктора Ющенка не впускають їх на роботу. А тому вони збираються просити уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніну Карпачову захистити їхнє право на працю, повідомляє Громадське радіо.
Працівники секретаріату Кабміну провели збір підписів під листом Карпачовій, у якому вони висловились проти, на їх думку, незаконних дій представників опозиції, які блокують будинок Кабміну. У зверненні урядовців йдеться про те, що блокування Кабміну може призвести до `непередбачених наслідків як в економіці, так й в інших сферах громадського життя країни`.

Згідно з даними урядової прес-служби, в понеділок, 6 грудня, близько 500 працівників Кабміну зібралися перед будинком уряду, вимагаючи пустити їх до робочих місць. Попри це прихильники Ющенка продовжили блокувати будинок Кабміну. Як сказав `Українським новинам` один з учасників пікету будинку Уряду, вони не допускають у Кабмін Прем`єр-міністра, віце-прем`єр-міністрів, міністрів, а також їхніх заступників. Прихильники Ющенка обіцяють це робити, аж доки уряд Януковича не піде у відставку. Разом з тим, у будинок Кабміну вони допускають електриків, сантехників, секретарів, працівників їдальні.

Джерело: Громадське радіо