Народний депутат України Ігор Шаров заявив про намір відродити у Верховній Раді фракцію `За єдину Україну`. Про це УНІАН повідомили у прес-службі депутата.
`Існує реальна загроза, – зазначив І.Шаров, – що український парламент надовго буде розділений на два ворожі антагоністичні табори в ситуації слабкого політичного центру. Це призведе до затяжної парламентської кризи. А вона, в свою чергу, може спровокувати не менш тривалу кризу економічну`.
Тому, зазначає І.Шаров, в інтересах усього українського суспільства, щоб перегрупування центристських сил відбулося якнайшвидше. `Фракція `За єдину Україну` підтримуватиме колишнього лідера виборчого блоку `За єдину Україну` - спікера Володимира Литвина. Саме від його виваженої позиції багато в чому залежить зараз справа виходу з політичної кризи`, - наголосив І.Шаров.
Як відомо, І.Шаров донедавна очолював парламентську фракцію партії `Трудова Україна`, але 3 грудня він і ще 9 депутатів вийшли з фракції. 4 грудня з `Трудової України` вийшли ще 2 депутатів.

УНІАН