За повідомленням Нового вибору - 2004, під час виступу 5 грудня на Всеукраїнському з`їзді депутатів усіх рівнів в Харкові нардеп Сергій Гмиря акцентував на `людожерських заявах Юлії Тимошенко про те, що Донбас треба обгородити колючим дротом і підпалити`.
За словами Гмирі, комуністи оголосили Ю. Тимошенко персоною нон-ґрата в Луганській області. `Їй буде дозволено лише один раз проїхати Луганською областю -- в Росію, до прокуратури`, -сказав він.
Нагадуємо, С. Гмиря -- народний депутат, обраний у багатомандатному загальнодержавному окрузі за списками КПУ (порядковий номер - 58), член Комітету з питань свободи слова та інформації. Нагадаємо також, що в Луганській області в ході голосування у першому турі 31 жовтня кандидат від КПУ набрав 5,84% голосів виборців, а по Україні - 4.97%. За результатами голосування в першому турі в Луганській області перше місце посів В.Янукович, друге - П.Симоненко, третє- В.Ющенко, по Україні: перше - В.Ющенко, друге - В.Янукович, третє - О.Мороз, а П.Симоненко - четверте місце.

Новий вибір 2004