6 грудня о 13.00 відбудеться спільний мітинг представників ВМО `Молодь - надія Україна`, УРП `Собор`, ГК `Пора`, ГК `Помаранчева хвиля`, ВО `Народна опозиція` біля Генеральної прокуратури України (вул. Різницька, 135). Про це УНІАН повідомили у ВМО `Молодь – надія України`.
Як повідомляє голова Всеукраїнського молодіжного об`єднання `Молодь - надія України` Вадим Гладчук, учасники акції протесту вимагатимуть:

`створення слідчої групи та порушення кримінальної справи за фактами свідченнями очевидців і публікаціями у мас-медіа про незаконне перебування на території України російських спецпідрозділів `Витязь` та `Вымпел`, заарештувати агентів Санкт-Петербурзького управління ФСБ: О.Аненкову, Є.Веселова, О.Кузнецова, В.Шуригіна, М.Бондарика, В.Поклонську;

притягнути до кримінальної відповідальності, як того вимагає статті 110, 111 Кримінального кодексу України сепаратистів Олександра Базилюка, Євгена Кушнарьова, Руслана Боделана, Олександра Єфремова, Анатолія Близнюка, Раїсу Багатирьову;

притягнути до кримінальної відповідальності за фальсифікацію виборів Президента України голову Центральної виборчої комісії Сергія Ківалова`.

28 листопада 2004 року у м. Сіверськодонецьку пройшов так званий форум депутатів місцевих рад. На цьому форумі лунали заклики голів Харківської, Луганської та Донецької областей з вимогою створення автономної республіки в розріз основного закону нашої держави - Конституції України. Ініціатори цього антиконституційного зібрання закликали розколоти Україну і посягали на територіальну цілісність нашої держави, що суперечить статті 132 Конституції України, зазначили у ВМО `Молодь – надія України`.

УНІАН