Громадянська кампанія `Пора`, яка пікетує дачу Президента Леоніда Кучми в Кончі-Заспі, на один день, 5 грудня, знімає пікетування.
Як ідеться в переданій агентству УНІАН заяві `Пори`, `в силу обставин під впливом пікетувальників опинились інші державні службовці, чиї дачі знаходяться поряд із дачею нині чинного Президента, зокрема, помешкання Голови Верховної Ради Володимира Литвина` і, `очевидно, керуючись гуманними міркуваннями`, Віктор Ющенко запропонував `Порі` призупинити пікетування дачі Л.Кучми.
`Як наслідок цього акту доброї волі `Пора` очікує, що Президент Л.Кучма підпише відставку уряду Януковича, як того вимагає постанова Верховної Ради`, йдеться в заяві.
`Пора` також заявляє, що `у випадку якщо чинний Президент не виправдає наших очікувань, указ про відставку уряду не буде підписаний, а пакет поправок до законів не буде схвалений, `Пора` відновить пікетування дачі Л.Кучми, причому це пікетування відбудеться в посиленому режимі, із застосуванням методів громадянського впливу, які кампанія досі не застосовувала`.
`Ми переконані, що лише рішучі й безкомпромісні дії українських громадян здатні вивести Україну із політичної та економічної кризи`, - заявляє `Пора`.

УНІАН