Виборчий штаб Віктора ЯНУКОВИЧА з сьогоднішнього дня відновив роботу в повному обсязі. Про це повідомила РІА `Новости` прес-секретар глави українського уряду Ганна ГЕРМАН.

За її словами, В.ЯНУКОВИЧ візьме участь у виборах Президента України і має намір перемогти.
Г.ГЕРМАН не уточнила, хто очолить виборчий штаб.

Як повідомляв УНІАН, 29 листопада Сергій ТІГІПКО заявив, що не залишається керівником Центрального виборчого штабу В.ЯНУКОВИЧА.

Він заявив: `Я не залишаюся керівником штабу. Я можу сказати, що практично свою функцію ми виконали, коли було проведене голосування… В.ЯНУКОВИЧ повинен далі ухвалювати рішення і як діючий прем`єр-міністр, і як політик`. С.ТІГІПКО зазначив, що штаб В.ЯНУКОВИЧА фактично вже припинив свою роботу. За його словами, після виборів його попросили попрацювати в штабі В.ЯНУКОВИЧА ще один тиждень, і він це зробив.

Як відомо, 3 грудня 2004 року Судова палата в цивільних справах Верховного Суду України ухвалила рішення про визнання недійсними результати другого туру президентських виборів 21 листопада. Суд відмінив постанову ЦВК від 24 листопада 2004 року №1264 `Про результати виборів Президента України 21 листопада 2004 року і обрання Президента України`, якою ЦВК встановила оголошення обраним Президентом Віктора ЯНУКОВИЧА. Суд також визнав дії ЦВК зі встановлення результатів повторного голосування неправомірними. Верховний Суд зобов`язав ЦВК провести повторне голосування по виборах Президента України і направив у Верховну Раду України, Президенту України і Генеральній прокуратурі України постанову про порушення виборчого процесу, виявлені під час розгляду скарги представника Віктора ЮЩЕНКА. Рішення ВСУ остаточне і не може бути оскаржене.

УНІАН