З`їзд рад усіх рівнів, який має розпочатися у Харкові, в проекті свого рішення має пункт, згідно з яким депутати розглянуть питання про `заангажованість` Верховного Суду України і звертатимуться до Конституційного Суду з проханням дати оцінку рішенням ВСУ, який учора ухвалив провести повторне голосування на виборах Президента України, повідомляє УНІАН.

У ці хвилини понад 10 тисяч прихильників Віктора ЮЩЕНКА пікетують Оперний театр, де має проходити `з`їзд рад`, ініційований владою регіону. Вони протестують проти сепаратистських намірів учасників з`їзду, і закликають усунути Євгена КУШНАРЬОВА з посади голови Харківської обласної державної адміністрації як одного з ініціаторів розкольницьких процесів в Україні.

Близько тисячі прихильників Віктора ЯНУКОВИЧА також розпочали пікетування Оперного театру на його підтримку.

Нагадаємо, що 2 грудня у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації повідомили, що 4 грудня у Харкові планується проведення другої частини всеукраїнського з`їзду депутатів і державних службовців різних рівнів, який відбувся 28 листопада у Сіверськодонецьку. На форум запрошені депутати з усіх областей та представники обласних держадміністрацій, народні депутати України. Запрошення надіслано також Голові Верховної Ради України Володимиру ЛИТВИНУ. Деякі області вже повідомили, що не прибудуть до Харкова на цей з`їзд.

УНІАН