На Волині директор та завуч загальноосвітньої школи заявили про погрози та тиск під час виборів з боку посадових осіб райдержадміністрації, повідомляє прес-служба Української народної партії.

До громадської приймальні народного депутата України, голови Волинської обласної організації Української народної партії Бориса Загреви надійшли заяви від директора ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Радошин Ковельського району Тетяни Ворожко та завуча цієї ж школи Надії Бондаренко, які заявили про погрози та тиск під час виборів з боку посадових осіб Ковельського району – заступника голови Ковельської районної державної адміністрації Любові Гаврилюк, керівника апарату Галини Рябко та працівника райдержадміністрації Світлани Очеретяної. `Особисто я повинна була загітувати 10 жителів с.Радошин і 4 членів своєї сім’ї. Світлана Очеретяна погрозила, якщо вчителі не підтримають владу, то гроші, які плануються виділятись на школу, отримають інші школи`, – говориться у заяві Надії Бондаренко. `Любов Гаврилюк рекомендувала залякувати вчителів, аби вони підтримали провладного кандидата, але найбільш обурили слова Любові Миколаївни: `Якщо ви цього не зробите, то мені буде шкода, що по вас потопчуться`.

За фактами порушення чинного законодавства, вказаних у заявах, народним депутатом готується депутатське звернення до прокуратури.

Джерело: Прес-служба Української народної партії