`Разом нас багато і нас не подолати!` Саме цим закликом керувалися організатори студентської акції, яка відбулася у середу в Івано-Франківську. Акція єднання полягала в тому, щоб утворити живий ланцюг в обласному центрі, ланками якого були студенти трьох провідних ВУЗів міста.
Студенти Івано-Франківського технічного університету нафти і газу, Прикарпатського університету, а також Медичної академії утворили близько полудня в центральній частині міста сплетіння `живих ланцюгів`.
Згодом кожен учасник акції символічно передавав своєму сусідові прапор України. `Це повинно символізувати патріотичне налаштування молоді і її свідомість у даній складній ситуації, що склалася в державі`, — пояснили організатори акції.

А у четвер в Івано-Франківську розпочався черговий день страйкування. Страйк, за словами голови Івано-Франківської обласної організації Української народної партії Олександра Челядина, отримав `нове дихання`, адже тепер на площі перед облдержадміністрацією перебувають представники всіх районів області, і тому страйк можна назвати обласним.
Страйк відтепер переходить у нову фазу. Згідно з планом, перед будівлею Івано-Франківської ОДА цілодобово будуть перебувати люди і страйк не буде припинятися навіть вночі.

Новий вибір 2004