Компанії-члени Українського союзу промисловців та підприємців вже закупили для учасників мітингу на майдані Незалежності у Києві близько 12 тонн теплого одягу та понад 150 ящиків медикаментів, щоденно закуповуються необхідні обсяги їжі.

Як повідомили УНІАН у Загальнонаціональному політичному страйковому комітеті, кількість компаній, готових допомогти страйкуючим, щодня збільшується.

До УСПП постійно надходять пропозиції від провідних вітчизняних підприємств, представників не тільки малого та середнього, але й великого бізнесу. Про свій намір надати допомогу учасникам акції заявила, зокрема, корпорація `УкрАВТО`.

Активно допомагають страйкуючим столичні компанії `Люстдорф`, `Фармак`, фармацевтична компанія `Фалбі`, `Аль-Ямі Інтернешнл`, `Агенція фондового ринку`, `Українські сателітарні системи`.

В цьому списку є й великі компанії зі східних областей України, однак в силу здійснення на них певного політичного тиску, вони не виявляють бажання називати себе, зазначають у страйковому комітеті.

УНІАН