Заступник голови Київської міської державної адміністрації, начальник головного управління житлово-комунального господарства Михайло ПОЖИВАНОВ сказав, що йому важко прогнозувати, коли відновиться звичне життя у центрі Києва.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів.

За словами М.ПОЖИВАНОВА, він сподівався, що `життя майдану ввійде в нормальне русло вже сьогодні, але після почутих вчора висловлювань гаранта нашої Конституції, у мене є дуже великі сумніви, бо знову є втручання у наші внутрішні справи російських політиків. Всі поїздки `на килим до Володимира ПУТІНА нашого Президента ентузіазму якогось мені не додають`.

М.ПОЖИВАНОВ також зазначив, що щодня зустрічається і розмовляє з різними людьми, які переконані в тому, що іншого шляху, як проведення повторного голосування другого туру виборів немає. `А ті політичні заяви, які робить наш Президент і не виконує рішення ВР України, вони ускладнюють політичну ситуацію`, - наголосив він.

Разом з цим заступник голови КМДА зазначив, що хотів би, аби життя на Хрещатику та на майдані увійшло в нормальне русло якомога швидше. `Але боротьба за владу і страх чи небажання розлучитися з владою – певні політики в нас це робити не вміють, хоча це крок для будь-якої нормальної демократичної держави`, - підкреслив він.

УНІАН