30 листопада 2004 року на позачерговій сесії Ужгородської міської ради було вирішено підтримати волевиявлення ужгородців у другому турі виборів Президента України, як відомо близько 70% голосів мешканці міста віддали за В.Ющенка, як повідомляє прес-служба Комітету Національного порятунку в Закарпатській області.

Депутати також висловили недовіру ЦВК, підтримали постанову Верховної Ради України від 27 листопада 2004 року, якою були визнані недійсними результати голосування повторного голосування з виборів Президента України. Водночас вони засудили заяви і рішення посадовців і органів влади ряду регіонів Східної України щодо зміни територіальної цілісності країни, як антиконституційні. Міськрада закликала Верховний Суд України винести справедливе рішення у зв’язку з оскарженням результатів повторного голосування з виборів Президента України представниками від кандидата Віктора Ющенка.
Закарпатці чекають подібного рішення і від депутатів обласної ради. Як відомо вже три дні поспіль сесія не може відбутися з-за відсутності кворуму, а також через небажання керівництва обласної ради Андруся М.І. та його заступника Нусера Е. Е. В обласному центрі продовжуються чисельні мітинги та пікетування облради.


Прес-служба Комітету Національного порятунку в Закарпатській області