Учасники Всеукраїнського політичного страйку проти фальсифікації виборів сьогодні о 15:00 на Майдані Незалежності надують 50 тисяч повітряних кульок і зведуть з них помаранчеву гору, повідомляє ІМІ.

Крім того, студенти Києво-Могилянської Академії на чолі з режисером театру ім. Франко Андрієм Приходько пройдуть святковим маршем по центральним вулицям Києва. Студенти перетворять вулиці у помаранчеві алеї за допомогою стрічок, які вони будуть залишати скрізь, де будуть проходити. А головною в цьому дійстві буде велика бочка меду, яку студенти роздадуть учасникам акції протесту для підняття настрою.

Акції плануються також і 3 грудня. Так у 14:00 усі бажаючі зможуть побудувати величезну жовтогарячу стіну на пішохідному мосту, що веде на Труханів острів. За попередніми даними, керівники акції планують натягнути помаранчеве полотнище від моста до ріки Дніпро.

Також, за повідомленням прес-служби Центрального штабу Віктора Ющенка, організатори акції закликали людей принести до Кабінету Міністрів України старе взуття, яке планують викинути. За словами керівника Центра сучасного мистецтва `ДАХ` Влада Троїцького, вигляд заставленої старим взуттям площі перед Кабміном був би дуже символічної та доленосним.

ІМІ