Народне віче, яке розглянуло питання про ставлення мешканців села до ситуації в державі після проведеної владою 21 листопада фальсифікації виборів Президента України, відбулося у Великих Сорочинцях Миргородського району. На зборах сільської громади, одноголосно було прийнято рішення про солідарність із народом України щодо підтримки народного Президента Віктора Ющенка та висловлено недовіру ЦВК. Про це прес-службу УНП інформувала голова Миргородської районної організації Української народної партії Ніна Носова.
Організаторами віче виступили трудовий колектив Великосорочинської загальноосвітньої середньої школи 1-3 ступенів та Великосорочинський осередок Української народної партії. Участь у ньому взяли депутати сільської та обласної рад, керівники сільських підприємств та організацій, лідери районних громадсько-політичних організацій, сільський голова Юрій Лисиця.
У виступах і мешканців села і гостей звучали заклики до влади поважати вибір громадян України, в тому числі і селян Великих Сорочинців, де за Віктора Ющенка проголосувало 70% виборців.
Учасники віче висловили протест проти рішення Полтавської обласної ради, яка підтримала рішення ЦВК про визнання дійсними результатів повторного голосування, звернулися до представників правоохоронних органів з вимогою не виконувати наказів, що суперечать законодавству України, закликали депутатів усіх рівнів діяти відповідно до результатів голосування у їхніх виборчих округах.

Новий вибір 2004