Учасники акції протесту, які пікетують Музейний провулок в Києві, де, за неофіційними даними, розташовується `тіньовий` штаб Віктора ЯНУКОВИЧА, перехопили ряд документів, які виносили зі штабу.

Про це повідомив УНІАН координатор мобілізаційного штабу Українських сил самооборони Богдан ЯЦУБА. За його словами, документи намагалися винести представники охорони `тіньового` штабу, що перебувають усередині будівлі з моменту початку пікетування.

Представники охорони намагалися винести документи через двері, що знаходяться з тилу будівлі, де нібито розташований `тіньовий` штаб. Але їх зупинив пікет опозиціонерів на доріжці, що веде до Жовтневого палацу. Після цього представники охорони викинули документи на доріжку вниз по схилу, де їх підібрали учасники пікету. За даними В.ЯЦУБИ, загалом було зібрано близько 400 друкованих аркушів документів. Серед них були документи у фірмових теках, що стосуються деяких підприємств. Крім того, в пачці документів пікетувальники знайшли карти України і плани-графіки отримання голосів по регіонах. А також плани організації пікетів на підтримку В.ЯНУКОВИЧА, датовані 29 листопада.

Пікетувальники не повідомили деталей документів, що стосуються підприємств, відзначивши тільки, що їх було відправлено в супроводі депутата Володимира БОНДАРЕНКА до штабу Віктора ЮЩЕНКА.

Пікетувальники повідомили, що минула ніч пройшла доволі спокійно, хоча і спостерігалися деякі спроби пройти на територію пікетованої зони під різними приводами.

УНІАН