`Ситуація, яка склалася в Україні після другого туру президентських виборів, викликає багато почуттів. З одного боку, це тривога за долю братньої країни, а з другого - надія на її демократичне оновлення`, - переконана лідерка російської партії `Наш вибір` Ірина Хакамада.

У своїй заяві вона звернулася до народу України із закликом у цей непростий час проявити мудрість і мужність. Хакамада попросила українців не піддаватися на провокації та сепаратистські заклики.

Ірина Хакамада також звернулася до українських журналістів, які відмовилися випускати брехливі новини, із закликом не відступатися від своїх принципів і надалі, зберігаючи високий професіоналізм.

Українським політикам, які сьогодні відповідають за ситуацію в країні, Хакамада порадила зробити все можливе, щоб не допустити розколу країни та кровопролиття. Російських же політиків вона закликала переглянути свою позицію щодо українського виборчого процесу, наголосивши на тому, що своїми діями вони можуть призвести до втрати Росією авторитету не лише в Україні, а й в усьому світі.

Прес-служба `Нашої України`