Майже 60 членів дільничих виборчих комісій 1 грудня пікетували технологічний штаб кандидата у президенти Віктора Януковича у Львівській області, який донедавна знаходився у приміщенні одного з бізнес-центрів міста.

Єдиною вимогою обурених пікетувальників було повністю повернути обіцяні гроші за роботу у виборчих комісіях. Один з пікетуючих пояснив, що їм обіцяли виплатити по 250 гривень за роботу в кожному турі, натомість вони отримали 180 гривень за два тури, як повідомляє ІМІ.

Пікетувальники – студенти низки львівських вищих навчальних закладів, розглядали роботу у виборчих комісіях, як можливість додаткового заробітку, тож погодились представляти у комісіях як Віктора Януковича, так і Романа Козака та Андрія Чорновола.

Люди вигукували „Ганьба Кубіку!` та „Кубік – віддай гроші!`, апелюючи тим самим до керівника технологічного штабу Ореста Якубовича Красівського. Також вони тримали прапор із символікою „Нашої України` та помаранчеві стрічки, повідомляє прес-служба Львівського обласного штабу Віктора Ющенка

Втім, ан Орест Красівський, ні інші працівники технологічного штабу так і не почули вигуків пікетувальників.

Джерело: ІМІ