На Львівщині створено Комітет національного порятунку як вищий політичний орган, що здійснюватиме загальну координацію політичних та громадських організацій, які підтримують Віктора Ющенка. Комітет функціонуватиме до повного і остаточного визнання Віктора Ющенка Президентом України. Керівником КНП на Львівщині призначено народного депутата України Петра Олійника. До його складу на регіональному рівні увійшли Ярослав Кендзьор (заступник керівника), Михайло Вовк, Володимир В’язівський, Іван Денькович, Остап Козак, Тарас Колтик, Юрій Кужелюк, Володимир Макара, Ростислав Новоженець, Антон Ружицький, Михайло Сендак, Андрій Стецьків, Євген Таліпов.

У структурі комітету функціонуватимуть комісії з загальнополітичних питань і організації спротиву, з питань координації діяльності органів місцевого самоврядування і державних адміністрацій, юридичного захисту і дотримання правопорядку та з питань координації роботи промислових і виробничих структур.

На першому засіданні створено також виконком КНП. Керівником виконавчого комітету КНП став Петро Олійник, його заступниками стали Ярослав Кендзьор (з питань організації спротиву по політичних питань), Тарас Батенко (з інформаційно-аналітичних питань та роботи з військовими, релігійними організаціями), Володимир В’язівський (з організаційно-масових питань).
Рішення КНП будуть щоденно оголошуватися у Львові на площі перед Оперним театром о 18.20 - повідомляє Інформаційний центр Комітету національного порятунку Львівщини

КуПол