З 21 до 28 листопада цього року бригади `швидкої допомоги` надали медичну допомогу майже 500 хворим – учасникам мирної акції в Києві, як повідомляє УНІАН.

Згідно з отриманою інформацією, із зазначеної кількості громадян, які отримали медичну допомогу, 164 чоловіки були госпіталізовані до лікарняних закладів. Здебільшого госпіталізація пов`язана з гострими респіраторними захворюваннями, переохолодженнями, бронхітами та пневмонією. Всі, хто перебуває в лікарнях міста, забезпечені харчуванням та стаціонарної медичною допомогою незалежно від місця проживання, віку та статі.

Відповідно до даних ГУ охорони здоров`я, на 11-ти організованих управлінням медичних пунктах в місцях постійного проведення масових заходів щодобово надається допомога приблизно 800 особам.

За інформацією управління, на сьогодні на вул. Хрещатик та прилеглій території чергують 15 бригад `швидкої` меддопомоги. Для забезпечення оперативного управління організацією надання медичної допомоги учасникам мирної акції в ГУОЗ та МЗ організовано цілодобове чергування керівництва управління.


Джерело: УНІАН