Львівські соціалісти утворили координаційну раду в підтримку всеукраїнського та обласного Комітетів національного порятунку. Таке рішення прийняв пленум ЛОК СПУ 29 листопада.
„Створити Львівську обласну координаційну раду СПУ в складі: бюро ЛОК СПУ по підтримці Всеукраїнського та обласного комітетів національного порятунку України. Партійному активу СПУ області активно сприяти тісній співпраці з обласним комітетом національного порятунку України. Наради проводити щотижня або по мірі необхідності`. ― сказано у рішенні пленуму. Соціалісти Львівщини також постановили повністю підтримати Постанову Верховної Ради України „Про політичну кризу у державі, що виникли у зв’язку з виборами Президента України» від 27.11.2004 року.
Соціалісти засуджують антиконституційні дії та сепаратизм прем’єр-міністра України Віктора Януковича, керівництва облдержадміністрації Донецької, Луганської, Харківської областей та вимагати від генерального прокурора України негайного притягнення цих посадових осіб до кримінальної відповідальності та відсторонення їх від займаних посад.
КуПол