Народний депутат Олександр Волков різко прокоментував факт схвалення за основу постанови ВР `Про стабілізацію соціально-економічної та політичної ситуації в Україні та запобігання антиконституційним сепаратистським діям, що загрожують суверенітету та територіальній цілісності держави`, яка фактично скасовує основні пункти суботньої постанови, що визначила результати виборів такими, що не відповідають волевиявленню людей. `Виставляють посміховиськом парламент на всю країну. Що ви робите? Вчора 307 голосів за одне, сьогодні 232 за друге. Придурки позбиралися і не можуть дати ладу цьому`- сказав Олександр Волков.
Причини кризи у парламенті Волков вбачає у її складі і виступає за розпуск ради: `Я думаю, що коли народ почує, то правильно зробить, коли почне захоплення з Верховної Ради. Не має шансу працювати з цією Верховною Радою, розганяти її треба`.
Загалом колишній олігарх демонструє радикалізм, і фактично закликає опозицію до більш рішучих дій: `Влади сьогодні нема. Ви бачите, що Президент не може до себе на роботу приїхати, Кабінет міністрів не може на роботу потрапити. Сьогодні влада в народу, її треба брати, та й усе`.

ІМІ