Відомі українські боксери-професіонали брати Віталій і Володимир Клички запускають міжнародну телевізійну кампанію за участю світових зірок спорту, кіно і музики на підтримку Віктора Ющенка.

Як повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на німецьке видання Der Spigel, кампанія на українських телеканалах розпочнеться сьогодні.

Висловити слова підтримки на адресу В.Ющенка брати Клички закликали дворазового чемпіона світу з футболу Франца Беккенбауера, тенісиста Бориса Беккера, музикантів Стінга, Джо Коккера, Кріса де Бурга, учасників груп Cranberries, The Cure та інших.

`Дуже важливо, щоб міжнародний тиск тривав, - заявив в інтерв`ю газеті молодший з братів, Володимир. - Люди вже тиждень мітингують і борються за демократію і проведення вільних виборів. Вони потребують підтримки`.

У братів основне навантаження в заняттях політикою зараз узяв на себе Володимир, оскільки Віталій в американському Лас-Вегасі веде підготовку до захисту свого титулу чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради з британцем Денні Уїльямсом. Бій відбудеться 11 грудня в Нью-Йорку.

УНІАН