Лідер коаліції `Сила народу` Віктор Ющенко заявляє про саботаж переговорів командою прем`єр-міністра Віктора Януковича.

Як передає УНІАН, про це В.Ющенко заявив сьогодні у виступі на Майдані Незалежності у Києві.

`Ми не бачимо свідчень зі сторони команди В.Януковича на проведення щирих, ефективних переговорів і ми бачимо відвертий саботаж від представників переговорного процесу з боку В.Януковича`, - сказав лідер опозиції.

Він ще раз підкреслив, що за умови продовження такого ставлення з боку В.Януковича команда В.Ющенка може вийти з переговорного процесу. `Сьогодні влада тягне час, вона не хоче бачити ефективних результатів цих переговорів`, - підкреслив В.Ющенко.

Він також висловив здивування коментарями Президента України Леоніда Кучми щодо фальсифікацій виборів у Східних областях України, а також коментарі президента щодо учорашнього з`їзду у Сіверськодонецьку, на якому йшлося про створення південно-східної автономії.

В.Ющенко також наголосив, що завтрашній день є надзвичайно важливим, оскільки завтра парламент може ухвалити рішення щодо сепаратистських заяв керівників Донецької, Луганської та Харківської областей, а також рішення щодо відставки уряду, міністра внутрішніх справ Миколи Білоконь і генерального прокурора Геннадія Василєва.

У зв`язку з цим В.Ющенко закликав людей, які стоять на Майдані з минулого понеділка, продовжити маніфестацію.

Джерело: УНІАН