3 тисячі запоріжців провели мітинг «Запоріжці - за єдину і неподільну Україну». Учасники мітингу закликають голову обласної ради В. Березовського і мера Запоріжжя Євгена Карташова відмовитися від ідеї створення Південно-Східної автономної республіки України. В ухваленому учасниками мітингу зверненні, зокрема, сказано: `Ми, учасники мітингу «Запоріжці - за єдину і неподільну Україну`единую неделимую Украину» нагадуємо вам, що ми обрали Вас для вирішення проблем міста, області і територій. І ніхто не давав вам права від імені народу, нашого імені, ухвалювати рішення про розподіл України`.

28 листопада 2004 року В. Березовський і Є. Карташов ухвалили рішення про участь в роботі з`їзду депутатів усіх рівнів південних і східних регіонів України, який відбувся у Сіверськодонецьку.
Як заявляють учасники мітингу, від завтрашнього дня вони починають здійснювати пікети міської ради Запоріжжя та обласної ради. У зверненні, прийнятому учасниками мітингу, до голови Запорізької обласної ради і мера Запоріжжя сказано: `у випадку прийняття Вами антиконституційного рішення про розподіл України, залишаємо за собою право ініціювати проведення референдумів про дострокове припинення повноважень міського голови і обласної ради та повідомляємо про початок попереджувальних дій у цьому напрямку».

Сесія Запорізької обласної ради відбудеться 30 листопада о 15.00

Новий вибір 2004