Депутатам Сумської міської ради сьогодні, 28 листопада, які мали зібратися на позачергову сесію міськради, не вдалося потрапити до міськвиконкому.

Всі приміщення в міськвиконкомі були зачинені. Керуюча справами міськвиконкому Алла КОВТУН зникла в невідомому напрямку. Відомо, що міський голова Володимир ОМЕЛЬЧЕНКО зачинився у своєму кабінеті, де начебто проводить нараду. Заступник голови облдержадміністрації Микола СОКОЛОВ сьогодні розпустив всіх працівників облдержадміністрації по домівках. У приміщенні міськвиконкому знаходиться тільки правоохоронці, які нічого не пояснюють з цього приводу.
На сьогоднішній сесії депутати планували розглянути питання `Про загострення політичної ситуації у Сумах`, а також про недовіру міському голові м. Суми Володимиру ОМЕЛЬЧЕНКУ.

Депутати виступили на Майдані Незалежності на мітингу перед сумчанами. Вони заявили, що якщо їм не вдасться провести засідання сесії в приміщенні міськвиконкому, то вони проведуть її в штабі Комітету спротиву сумських депутатів, який знаходиться в приміщенні обласної ради профспілок на Майдані Незалежності, де ще тиждень тому знаходився передвиборчий штаб ЯНУКОВИЧА.

Новий вибір 2004