28 листопада відбулася зустріч членів Комітету національного порятунку, зокрема, Голови Комітету Верховної Ради з питань Євроінтеграції, голови Народного Руху Бориса Тарасюка, Голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету Петра Порошенка та Антона Бутейка з представниками дипломатичних посольств країн-членів ОБСЄ в Україні.

Як зазначив в інтерв’ю прес-центру Борис Тарасюк, члени Комітету національного порятунку поінформували представників дипломатичних установ про останні рішення Комітету. Зокрема, про позицію Комітету стосовно переговорного процесу щодо врегулювання ситуації в Україні, який, як зауважив народний депутат, `влада зриває`, повідомляє прес-служба Народного Руху України.

Українські політики також ознайомили учасників зустрічі з заявою Комітету щодо сепаратистських дій з боку керівників виконавчої влади східних областей України, зверненням до мешканців та рад усіх рівнів Донецької, Луганської, Одеської областей у зв’язку з сепаратизмом місцевої влади. Крім того, повідомили про позицію Комітету відносно дій у парламенті щодо політичної реформи.

Джерело: перс-служба Народного Руху України