На Волині Ягодинська митниця висловила солідарність та єдність з народом України у прагненнях до демократії та свободи. Про це йдеться у її зверненні до всіх митників України та інших державних органів, що є носіями високої правової культури і свідомості, - повідомляє прес-служба Віктора Ющенка.

Працівники митниці, `усвідомлюючи свій громадянський обов`язок перед народом України не виконуватимуть незаконних розпоряджень і вказівок`, – ідеться в документі, адресованому голові Комітету національного порятунку Вікторові Ющенку.

Митники заявляють про посилення контролю на державному кордоні України з метою недопущення незаконного пропуску на територію України зброї, боєприпасів і воєнізованих формувань іноземних держав, які можуть загрожувати безпеці мирних громадян. Окрім того, `у доленосний час пробудження свідомості громадян` митники не дозволять вивозити за межі держави національні багатства. У своєму зверненні митники стверджують, що стоятимуть, як і завжди, на захисті економічних інтересів держави, охоронятимуть конституційні права та свободи громадян України.

Джерело: УНІАН