Близько 5 тисяч прихильників Віктора Ющенка пікетують Вінницьку облдержадміністрацію, оточивши її живим ланцюгом.

Як передає УНІАН, 3,5 тисячі учасників пікету стоять біля входу в будинок, тримають державні і жовтогарячі прапори, а також скандують: `Ющенко!`, `Калетніку - ганьба!`, „Ми разом, багато, і нас не подолати`. Інші 1,5 тисячі тих, що зібралися, оточили будинок облдержадміністрації живим кільцем, обв`язавши будинку жовтогарячою стрічкою. Учасники пікету періодично співають Державний гімн України.

Вхід у будинок облдержадміністрації заблокований 50 невідомими, які не повідомляють, кого вони представляють, і не пускають нікого всередину будинку. У приміщенні облдержадміністрації перебувають близько 50 співробітників спецпідрозділу `Беркут`. У дворі обладміністрації стоять дві вантажівки з піском і пожежна машина.

Зараз у будинку обладміністрації проходить позачергова сесія Вінницької облради, яка транслюється на вулиці. Депутати розглядають питання про негайні заходи обласної ради по стабілізації суспільно-політичної ситуації, що склалася в зв`язку з виборами Президента України. У роботі сесії беруть участь 70 з 97 депутатів.

Джерело: УНІАН