Сергій Тігіпко не виключає негативної реакції фінансового ринку на його відставку з поста голови Правління Національного банку України, про що він заявив у понеділок на прес-конференції.

Як передає УНІАН, при цьому він зазначив: `Реакція, якби я відразу з штабу Януковича пересів у крісло голови НБУ, могла б бути не менш руйнівною і шкідливою`.

С.Тігіпко також підкреслив, що реакція банкірів на відставку буде нормальною. `Вони (банкіри - УНІАН) знають, що, незважаючи на будь-які політичні розбирання, жоден банк опозиції розірвано не було. І той же банк `Мрія` одержував рефінансування від Національного банку, в той час, коли у нього були досить смутні якісь, я вважаю, політичні, у принципі, проблеми`, - сказав С.Тігіпко і запевнив у тому, що під час всієї передвиборчої кампанії з його боку не було спроб залучити ні НБУ, ні якийсь комерційний банк до політичних процесів.

Як повідомляє УНІАН, 29 листопада 2004 року голова Правління Національного банку України Сергій Тігіпко на прес-конференції заявив про свою відставку з цієї посади.

Джерело: УНІАН