Голова Харківської обласної адміністрації Євген Кушнарьов заявляє, що пункти рішення обласної ради, які не відповідають Конституції та законам України, будуть переглянуті, як повідомляє УНІАН.

Є.Кушнарьов запевнив, що на території Харківської області Конституція та закони України діють у повному обсязі, і рішення облради щодо створення так званої південно-східної автономії та відключення деяких телеканалів, зокрема, `Ери` і `5-го каналу` не виконувались. А до облради подано три протести прокурора щодо різних пунктів цих постанов.

Обласний прокурор Василь Синчук, у свою чергу, повідомив, що у діяннях Є.Кушнарьова він ознак кримінального злочину не бачить, повідомляє `5 канал`.

Як повідомляв УНІАН, 26 листопада надзвичайна сесія Харківської облради обрала Є.Кушнарьова головою облради та облвиконкому і доручила йому координацію дій і негайні переговори з керівниками східних та південних областей України щодо утворення південно-східної автономної республіки. Губернатору тепер підпорядковані обласна міліція, управління МНС, також ухвалено припинити перерахування до державного бюджету і припинити трансляцію в області телеканалів „Ера`, „5 канал`, „7 канал`.

УНІАН