Притягнути до кримінальної відповідальності учасників з`їзду депутатів усіх рівнів у Сіверськодонецьку, які вимагали створення південно-східної автономії, вимагає Асоціація міст Черкащини.

Як передає УНІАН, таке рішення прийнято сьогодні на розширеному засіданні правління Асоціації міст Черкащини.

Зокрема, у рішенні, яке підписали 8 міських голів, у тому числі мер Черкас Анатолій Волошин, Асоціація міст Черкащини вимагає від Президента притягнути до кримінальної відповідальності `сепаратистів`, заклики яких загрожують територіальній цілісності України.

Асоціація також засудила своїм рішенням депутатів від Черкащини, які брали участь у з`їзді у Сіверськодонецьку Луганської області.

Водночас міські голови Черкащини закликали `усі нині діючі гілки влади вжити невідкладних заходів для стабілізації політичної ситуації у країні, недопущення економічного, фінансового її розвалу, а керівників на місцях — забезпечити безперебійну роботу всіх нині діючих підприємств, підприємницьких структур, навчальних закладів, медичних закладів, надавати якісні комунальні послуги, створювати сприятливі умови для нормального життя населення`.

УНІАН