Кандидат на пост Президента України Віктор ЯНУКОВИЧ в інтерв`ю програмі `Эхо недели` телеканалу RTVi заявив: `Я адміністративний ресурс не використовував. Але є людський чинник, від якого ми ніколи не застраховані. Тобто, є певні люди, які порушували...`

Він висловив думку, що адміністративний ресурс використовувався в західних регіонах. За словами В.ЯНУКОВИЧА, `адміністративний ресурс використовувався в західних регіонах. На стороні Віктора ЮЩЕНКА, можна так сказати. І це підтверджено нашими спостерігачами. І доведено`. `І в східних регіонах, на моїй стороні`, розповів він і уточнив: `Це були звичайні порушення, коли ми читали акт міжнародних спостерігачів, цей акт нічим не відрізнявся від актів інших країн, де проходили вибори, у тому числі й США. Тобто є людський чинник`. `А цільового управління `адміністративним ресурсом` не було, - зазначив В.ЯНУКОВИЧ, - у мене не було такої програми, я нікому не давав таких вказівок`.

Відповідаючи на запитання журналіста з приводу `дивної ситуації, в яку потрапив російський Президент, який двічі привітав` В.ЯНУКОВИЧА `до того навіть, як заявили про перемогу`, що кандидат відповів Володимиру ПУТІНУ, коли той дзвонив, В.ЯНУКОВИЧ сказав: `Він мені дзвонив тоді, коли було оголошено результат Центральної виборчої комісії, він мені дзвонив один раз`.

Водночас він повідомив: `Я сказав `Дякую!` за поздоровлення, тому що було офіційне оголошення Центральною виборчою комісією результатів виборів. І ПУТІН був не єдиний. Мені телеграм надійшло дуже багато різних`.

УНІАН