Тоді як в Сіверськодонецьку, що на Луганщині, проходить з`їзд народних депутатів і депутатів місцевих рад всіх рівнів, жителі міста їдуть до Києва та розбивають намети на підтримку чесних виборів і Віктора ЮЩЕНКА. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Загальнонаціонального політичного страйкового комітету.

На сьогодні, зокрема, в наметовому містечку на Хрещатику та Майдані Незалежності розбито шість палаток із Луганська та одна із Сіверськодонецька. Серед учасників акції непокори – студенти, підприємці, журналісти, інженерно-технічні працівники.

Як розказують учасники акції, які прибули до Києва одними із перших, на Луганщині багато `здорових, прагматичних людей, які розуміють справжню суть подій в Україні, підтримують Комітет національного порятунку та категорично відкидають можливість роз`єднання України`.

Вони повідомили, що луганчани майже повністю позбавлені можливості провести мітинг або висловити будь-яку підтримку В.ЮЩЕНКУ в рідному регіоні: місцева влада чинить цьому безпрецедентний опір.

УНІАН