З сьогоднішнього дня Партія промисловців і підприємців України (ПППУ) розпочинає безстрокову акцію `Подзвони в Донецьк! Подзвони в Луганськ! Розкажи людям правду!`, як повідомляє УНІАН.

ПППУ закликає кожного небайдужого до акції громадської непокори або її симпатика -`подзвоніть до своїх знайомих, друзів, співробітників, партнерів по бізнесу в Луганськ, Донецьк, АР Крим. Розкажіть їм про масштаби фальсифікації виборів, весь арсенал залякування, тиску та шантажу людей. Повідомте про мирний хід демонстрацій в Києві, в центрі та на заході України, толерантне ставлення їх учасників до тих громадян, які проголосували за іншого кандидата`.

Організатори акції вважають, що мешканці сходу України далеко до початку виборчих перегонів стали заручниками свідомо спотвореної та однобокої інформацій ЗМІ, які виконували, а дехто й досі виконує відверті політичні замовлення, ігноруючи право громадян знати правду. Можливо тому схід й не помітив, що на виборах панували адміністративний тиск, брудні політтехнології та чорний піар, відбулися масштабні фальсифікації, які не поєднуються з природним прагненням народу до правди і справедливості.

Джерело: УНІАН