Ведучий з`їзду в Сіверськодонецьку, голова обласної ради Луганської області Віктор Тихонов повідомив, що з`їзд транслюватиметься по всіх каналах і в цьому допомагає Росія, як повідомляє УНІАН.

Виступаючи на з`їзді, на якому, як повідомлялося, присутні Юрій Лужков і Віктор Янукович, голова Харківської облдержадміністрації Євгеній Кушнарьов заявив, що `впродовж тижня в Україні здійснювався ретельно підготовлений конституційний переворот за найсучаснішими технологіями, мета якого – звести на трон самозваного Президента`.

`Влада в Україні не впала, є діючий Президент, повноправний прем`єр, половина України - з нашою владою, світ ні за яких умов не визнає самозваного Президента`, - сказав він.

`Головний висновок – для того, щоб довести перемогу до результату, ми повинні бути сильними, ми за демократичну єдину Україну, але не треба випробовувати наше терпіння. Я хочу нагадати що до Києва 400 км, а до Росії – 40 км. Ми не нав`язуємо Галичині свій спосіб життя, але не дозволимо Галичині учити нас жити.

Ми не приймаємо чужі символи – наш символ православ`я. Президентом буде В.Янукович, пройшовши через всі законні процедури`.

Дерело: УНІАН