Росія повинна визначити ціну рішення по Україні в переговорному процесі із Заходом.

Таку думку висловив президент російського Фонду ефективної політики Гліб Павловський в програмі `Основний інстинкт` на телеканалі ОРТ (Всесвітня мережа), присвяченій темі `Як Росії слід поводитися в нинішній ситуації з Україною`.

За словами Г.Павловського, Росія не повинна змінювати заявлену позицію про підтримку Віктора Януковича, тому, `якщо президент (Росії Володимир Путін - УНІАН) визначив цю позицію і, достатньо ясно, він повинен тепер, і не тільки він, наші політики, Дума, прийти до України і, не втрачаючи своєї позиції, включитися в переговорний процес`.

Водночас Г.Павловський зазначив: `Ніхто в Києві не повинен грати з Росією. А для Заходу треба дуже жорстко позначити межі гри. Визначити ціну, просто ціну, того або іншого рішення. Вони (Захід – УНІАН) `повинні розуміти, що є рішення, на яке ми не підемо ніколи`. Як підкреслив Г.Павловський, `якщо у них не буде такого розуміння, вони можуть піти неправильним шляхом`. Г.Павловський також підкреслив: `Ми повинні грати разом, але всі повинні розуміти інтереси один одного`.

Зі свого боку генеральний директор Центру політичних технологій (Росія) Ігор Бунін упевнений, що російська влада і далі підтримуватиме В.Януковича, `вести якісь переговори на нижчому рівні і уминати нинішню ситуацію`.

Джерело: УНІАН