На центральній площі Дніпропетровська з 12.00 триває мітинг на підтримку Віктора Ющенка, у якому беруть участь близько 10 тисяч осіб.

Як передає УНІАН, в основному це студенти та підприємці обласного центру. Вони скандують: `Ющенко!` та `Київ! Ми з тобою`, і виступають проти розколу України на Схід та Захід.

Тут же на центральній площі встановлено помаранчеве наметове містечко, в якому зараз нараховується 16 наметів. Нинішню ніч у наметовому містечку провели 70 прихильників В.Ющенка з Дніпропетровська, а також П`ятихатського і Петриківського районів області та Новомосковська.

За словами коменданта наметового містечка Юрія Берези, до нього звернулись ще понад 200 бажаючих, які хочуть взяти участь в акції у наметовому містечку. Ю.Береза повідомив, що жителі обласного центру приносять до наметів їжу, гарячі чай та каву. Він заявив, що учасники наметової акції категорично відмовляються брати гроші, розцінюючи це як провокацію. На площі також припарковані машини з індивідуальними номерами `Так`.

Джерело: УНІАН