11:00 - в рамках Незалежного об`єднаного відкритого інформаційного центру в УНІАН та одночасно в мережі Інтернет в режимі реал-відео та аудіотрансляції на сайті http://www.unian.net відбудеться нагородження лауреатів ІХ Міжнародного телевізійного фестивалю „Бархатний сезон-2004`. Фестиваль, що мав відбутися восени 2004 року, однак його проведення скасовано з принципових міркувань, пов’язаних із тогочасним станом свободи слова в Україні.

Оргкомітет та Генеральна дирекція фестивалю направили відкрите звернення творчому колективу „5-го каналу`, у якому висловили захоплення людськими та професійними якостями журналістів телекомпанії. Спільним рішенням фестиваль запропонували вважати таким, що відбувся, а його переможцем у головній номінації – „Інформаційне мовлення` - було визнано „Інформаційну службу 5-го каналу` та авторів інформаційної програми „Час`.

На церемонії нагородження будуть присутні члени журі: режисер-аніматор, заслужений діяч мистецтв Україні, член Української Академії Мистецтв Давид Черкаський, журналістка, автор та ведуча каналу „1+1`, член Міжнародної Академії телебачення Ольга Герасим’юк, головний редактор Інтернет-видання „Телекритика` Наталя Лігачова. Від „5-го каналу` очікується шеф-редактор „Інформаційного мовлення` Андрій Шеченко.