Блок Юлії Тимошенко закликає Верховну Раду ініціювати відставку Кабінету Міністрів як організатора фальсифікацій виборів президента.
Про це заявив від імені блоку, виступаючи в Раді, один з його лідерів Олександр Турчинов. БЮТ також закликає ініціювати відставку генерального прокурора Геннадія Васильєва, а також висловити недовіру, а потім сформувати новий склад Центральної виборчої комісії.
Блок Тимошенко також закликає негайно ініціювати відставку і притягти до кримінальної відповідальності голів обласних державних адміністрацій південної і східної України, які закликали до розділення України.
За словами Турчинова, новий склад ЦВК зможе перерахувати голоси чесно, що продемонструє перемогу лідера блоку партій `Наша Україна` Віктора Ющенка у другому турі виборів президента і не знадобиться проведення переголосування другого туру.
Раніше лідер Соціалістичної партії, депутат Верховної Ради Олександр Мороз закликав Верховну Раду ініціювати відставку Кабінету Міністрів.
Мороз також закликав висловити недовіру ЦВК і сказав про необхідність проведення переголосування другого туру виборів Президента після відставки ЦВК.
Громадське радіо