В Дніпропетровську близько 2,5 тисяч людей вийшли на мітинг в підтримку Віктора Ющенка.
В центральній частині міста зібралися люди різного віку та професій.
Вперше за кілька років до акції протесту в Дніпропетровську приєдналися представники крупних комерційних структур, деякі компанії представлені майже цілими колективами.
Мітинг відбувається мирно, люди скандують „Ющенко!`, „Київ, ми з тобою!`, „ЦВК, ганьба!`. Учасники тримають помаранчеві прапори, плакати „Так, Ющенко!`. Рух транспорту на майдані ускладнений, на прилеглих вулицях велика кількість авто учасників акції.
Зранку значна кількість магазину були прикрашені помаранчевими стрічками та прапорами. На фасадах деяких будинків висять плакати „Дніпропетровськ, вставай з колін, гірше вже не буде!`. Центральними вулицями міста проходить автопробіг, в якому беруть участь близько 15 автомобілів з помаранчевими прапорами.
В п`ятницю представники крупного бізнесу Дніпропетровська вирішили приєднатися до акції протесту. Бізнесмени заявили про готовність понести певні збитки через відсутність працівників на робочих місцях, але дати можливість своїм колективам відстояти свою політичну думку. Крім того, підприємці заявили, що не тиснутимуть на тих працівників, які підтримують іншого кандидата.
Вночі на майдані імені Леніна прихильники Ющенка встановили 20 наметів, де на знак протесту проти фальсифікації виборів провели ніч 40 людей.

МЦК