Завтра зранку мітингуючі на Майдані Незалежності прихильники Віктора ЮЩЕНКА підуть пікетувати Верховну Раду України, як повідомляє УНІАН.

Про це на Майдані Незалежності заявив депутат Микола ТОМЕНКО.

`Завтра з 9 до 10 збираємося тут і формуємо колони до парламенту України. Всі депутати мають побачити мільйони людей`, - сказав він.

`Ми маємо змусити приймати їх чесні рішення, ті рішення, які спрямують Україну до демократичного руху`, - додав М.ТОМЕНКО.

Він зазначив, що мітингуючи не відійдуть від парламенту, поки не побачать, що будуть прийняті рішення, необхідні для розвитку демократії.

`Ми дамо можливість депутатам війти в парламент, але точно не дамо можливості їм вийти, якщо рішення не будуть прийняті`, - зазначив М.ТОМЕНКО.

Разом з тим він сказав, що у разі неспроможності парламенту ухвалити рішення про висловлення недовіри Центральній виборчій комісії та заміну її складу, то до вимог опозиції додасться ще й вимога розпуску парламенту.

Депутат також зазначив, що завтра опозиціонери продовжать тримати облогу Кабінету Міністрів, Адміністрації Президента та ряду інших адміністративних будівель.

Джерело: УНІАН