Десятки співробітників Міністерства транспорту і зв’язку у своїй заяві визнали Президентом лідера блоку партій `Наша Україна` Віктора Ющенка, предає ІМІ.

Про це в п’ятницю, 26 листопада, повідомила прес-служба Мінтрансзв’язку.

Загалом свою підтримку Віктору Ющенку висловили 76 співробітників Мінтрансзв’язку, 29 з них підписалися під заявою, а 47 виступили на умовах анонімності.

`Ми, працівники Міністерства транспорту і зв’язку України, що підписалися нижче, використовуючи своє конституційне і цивільне право, підтримуємо народного Президента України Віктора Ющенка і мільйони громадян нашої країни, що у відповідальний для країни час стали на захист демократії і національних інтересів України`, - зазначено в повідомленні Мінтрансзв’язку.

Співробітники Мінтрансзв’язку заявляють, що вони обурені фактами тиску на керівників транспортних організацій з боку штабу провладного кандидата і, незважаючи на негативні обвинувачення на адресу міністерства, яке нібито сприяє схемам фальсифікацій, стверджують, що в галузі працюють мільйони свідомих українців, що вважають своїм цивільним обов’язком захист національних інтересів України й економічне процвітання держави.

При цьому, оскільки законодавство забороняє залізничникам і держпрацівникам брати участь у страйках на підтримку Ющенка і вибору України, співробітники Мінтрансзв’язку зроблять усе можливе і неможливе для забезпечення безперебійної роботи транспортних шляхів і засобів зв’язку в Україні.

`Сьогодні ми відчуваємо справжню наснагу від активної цивільної позиції жовтогарячої команди, як і 4 роки тому , коли наша галузь вийшла з глибокої кризи і стала однією з передових в українській економіці, завдяки ефективній роботі чудового організатора і прогресивного менеджера Георгія Кирпи`, - зазначено в заяві.

Раніше свою підтримку Віктору Ющенку висловили представники СБУ, співробітники прокуратури Києва, МІСа, Генпрокуратури.

ІМІ