На майдані Незалежності у Рівному четверту добу діє наметове містечко на підтримку Віктора Ющенка та організованого студентами всіх рівненських навчальних закладів страйку. Сьогодні, 26 листопада, на Майдані Незалежності з 10-ої години ранку відбувається 20-тисячний мітинг.

До людей з помаранчевими прапорами і стрічками звернувся керівник Рівненського обласного штабу В.Ющенка, голова Рівненської обласної організації Української народної партії Василь ЧЕРВОНІЙ, який оголосив перші декрети Віктора Ющенка та план дій Рівненського штабу. Цього ж дня відбувся багатотисячний мітинг-пікетування Рівненського обласного та міського УМВС, обласного управління ДАІ, обласної прокуратури, як повідомляє прес-служба Рівненського обласного штабу В.Ющенка.

З 13-ої години відбувається пікетування сесії Рівненської районної ради, де зібралося близько 10 тисяч чоловік з вимогою відставки Рівненської районної адміністрації та створення виконкому райради.

Після 16-ої години на Майдані Незалежності продовжився мітинг-концерт на підтримку Віктора Ющенка.

У всіх райцентрах Рівненщини відбуваються мітинги чисельністю від 3 до 10 тисяч учасників, а також сесії рад різних рівнів, які визнають Президентом України Віктора Ющенка. Станом на 17 годину 26 листопада Віктора Ющенка визнали Президентом України: Рівненська обласна рада, 5 районних, 9 міських, 3 селищних та 12 сільських рад Рівненської області:

Сесія Костопільської районної ради висловила недовіру голові райдержадміністрації М. Кривку, який негайно склав свої повноваження.

Джерело: прес-служба Рівненського обласного штабу В.Ющенка