26 листопада на центральній площі Луганська відбувся мітинг прихильників Віктора Ющенка, на якому учасники мітингу прийняли резолюцію, де оголошено про підтримку всеукраїнської акції протесту проти фальсифікації виборів, визнання Президентом України Віктора Ющенка та створення Луганського обласного комітету національного порятунку, як повідомляє прес-служба Луганської обласної організації УНП.

В резулюції мітингу говориться, що лише народ вправі відповідно до своєї волі обирати главу своєї держави – Президента України. На виборах 31 жовтня, 21 листопада ц.р. більшість українського народу висловила свою волю на користь обрання Президентом України Віктора Ющенка. Однак, незважаючи на це, шляхом масових фальсифікацій та порушень законодавства, що регулює виборчий процес, Центральна виборча комісія всупереч волі народу та в угоду бандитській владі проголосила Президентом України Віктора Януковича. Під тиском справедливих вимог українського народу та світової громадськості Верховний Суд України призупинив оприлюднення цих недостовірних результатів.

Учасники мітингу звернулися до мешканців Луганщини з проханням виїхати до Києва на захист конституційних прав та приєднуватися до масових акцій в Луганській області.


Джерело:Прес-служба Луганської обласної організації УНП