`Ми хочемо почути чітку позицію уряду України, що вибори були сфальсифіковані`. Про це сьогодні заявив кореспонденту УНІАН генеральний секретар Нідерландської делегації в Соціал-демократичній фракції Європейського парламенту Каміл ХАМАНС.
За його словами, це позиція соціалістів і соціал-демократів в Європейському парламенті. Міністр закордонних справ Голландії також підтримує це, сказав К.ХАМАНС.
На запитання УНІАН, якими будуть дії уряду Голландії, якщо нинішнє керівництво України не почує їхніх вимог, К.ХАМАНС відповів: `Ми переглянемо свої відносини з Україною. І будь-яка заявка України на членство в Євросоюзі буде відкладена остаточно`.
К.ХАМАНС також зазначив, що дуже не хотів, аби Україна отримала `власного ЛУКАШЕНКА` і ситуація в державі збігалася б з ситуацією в Білорусі.
`Якщо так станеться, українців ми ізолювати не будемо, але точно заморозимо будь-які відносини з Україною ЯНУКОВИЧА`, сказав К.ХАМАНС.
Генеральний секретар нідерландської делегації в Соціал-демократичній фракції Європейського парламенту К.ХАМАНС учора прибув до Києва для участі у сьогоднішній міжнародній конференції `Україна як енерготранзитна держава: питання геополітики, геоекономіки і безпеки`.

УНІАН