Київ. 26 листопада. УНІАН. Сьогодні вранці передові групи охорони виявили, що в`їзд до тимчасового місця проживання Віктора ЮЩЕНКА було заблоковано завантаженою бетонними блоками фурою марки `Рено`, яка належить компанії-перевізнику `КамАЗ-транс-сервіс`.
Про це прес-службі Центрального штабу В.ЮЩЕНКА повідомив народний депутат Євген ЧЕРВОНЕНКО. За його словами, водія на місці не було. Представники ДАІ не знайшли цьому пояснень. За словами Є.ЧЕРВОНЕНКА, фура була брудною, проте помаранчеві стрічки на ній – абсолютно чистими. Він припускає, що таким чином все намагалися виставити, нібито проїзд заблокували прихильники В.ЮЩЕНКА. Він розцінює це як провокацію.
При цьому народний депутат зауважив, що компанія `КамАЗ-Транс-Сервіс` належить відомому бізнесмену Максиму КУРОЧКІНУ. Всі перевізники підтримали Віктора ЮЩЕНКА, тому подібні дії, перш за все, ганьблять ім`я цієї компанії`, - наголоси він.
Є.ЧЕРВОНЕНКО також повідомив, що представники ДАІ та прокуратури все запротоколювали. Крім того, все зафіксовано на відео.
За його словами, тягачі-евакуатори компанії `Орлан` вже розчистили шлях для проїзду.

УНІАН